Fuchsia is terrasplant 2004....

  • Nico

    Ik ben benieuwd wat fuchsialiefhebbers dit jaar doen met het feit dat de fuchsia de terrasplant van het jaar is. Bijvoorbeeld het extra stekken van fuchsia's en deze weggeven aan buren en vrienden (voor zover je dat nog niet deed)

    Geef je opinie hierover en welke ideeën je hierover hebt.

  • Marleen

    Dat de fuchsia terrasplant 2004 is wordt duidelijk als je de catalogus van ‘Bakker’ even inkijkt. Een mooi aanbod van allerlei fuchsia's in verschillende kleuren. Voor een groter assortiment kan men natuurlijk terecht bij gespecialiseerde kwekers en die vond ik op www.nkvf.nl Het wordt dus een kleurrijke zomer dit jaar.

  • Nico

    Dat is dan het eerste bericht van een tuinplanten-leverancier in het kader van fuchsia - terrasplant 2004. Ik ben benieuwd wat met name de grotere tuincentra gaan doen, want daar komt toch het meeste publiek.

    Op enkele sites gezocht van deze tuinwinkels, maar nog niets gevonden. Nou is het natuurlijk nog te vroeg om fuchsia's aan te bieden…

  • goof

    ik als fuchsia liefhebber vind het leuk dat de fuchsia als terrasplant van het jaar is gekozen het is teslotte een mooie en dankbare plant mits hij goed verzorgt wordt.maar om nog te stekken voor de buren is te laat dat moet je in september doen,of zoals ik in mei en dan voor het komende jaar.

    Goof.

  • Joke

    Het is leuk dat de fuchsia de terrasplant van het jaar is. Ik houd zelf al jaren fuchsia's en voor mij is de fuchsia elk jaar de terrasplant van het jaar. En stekken geef ik elk jaar aan vrienden en kennissen, dat is het mooie van de fuchsia. Elk jaar weer.Nico schreef:

    >

    > Ik ben benieuwd wat fuchsialiefhebbers dit jaar doen met het

    > feit dat de fuchsia de terrasplant van het jaar is.

    > Bijvoorbeeld het extra stekken van fuchsia's en deze weggeven

    > aan buren en vrienden (voor zover je dat nog niet deed)

    > Geef je opinie hierover en welke ideeën je hierover hebt.

  • goof

    het is zeker mooi de fuchsia als kuipplant van het jaar, maar ik weet uit ervaring dat de fuchsia meer aandacht nodig heeft dan de meeste andere planten ,dus ben ik benieuwt wat er van terecht komt.

    Goof.